nieuws

Suzanne de Zwaan nieuwe voorzitter AF&BM

Hotel

F&B manager van congreshotel Papendal wordt vanaf januari de nieuwe voorzitter van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM). Zij volgt Richard Francke op, die er de maximale twee termijnen als voorzitter op heeft zitten.

Suzanne de Zwaan nieuwe voorzitter AF&BM

De verkiezing van De Zwaan (links op de foto) werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse founding partnerlunch van AF&BM, in @samhoud places. ‘De vereniging kiest heel bewust voor jong talent, voor een vrouw’, zei Francke (rechts op de foto) bij de bekendmaking.

De Zwaan was overigens al bestuurslid en won twee jaar geleden nog de titel F&B Professional of the Year, een door AF&BM georganiseerde wedstrijd.

‘Ik ben enorm trots en heb er heel veel zin in’, zegt De Zwaan. ‘Ik zit wel in het bestuur tussen allemaal mannen, dus ben benieuwd hoe dat zal gaan.’ Zij zal tijdens het AF&BM Jaargala, op 19 januari 2013, officieel het stokje overnemen van Francke.

In maart dit jaar werden vijf nieuwe namen aan het bestuur toegevoegd, waaronder die van De Zwaan. De huidige voorzitter Richard Francke heeft er twee termijnen van twee jaar opzitten, en moet statutair plaatsmaken voor een nieuwe voorzitter.

Reageer op dit artikel