nieuws

Vijf Amsterdamse hotels in top-25 Condé Nast

Hotel

In de lijst van de Condé Nast Travelers Readers’ Choice staan voor Noord-Europa maarliefst vijf Nederlandse hotels in de top-25, allen in Amsterdam. Renaissance staat op plek zeven het hoogst genoteerd.

Vijf Amsterdamse hotels in top-25 Condé Nast

Elk jaar stelt Condé Nast een top-25 samen met de best beoordeelde hotels door bezoekers van de website van de prestigieuze reisgids. Op de site vulden ruim 46.000 mensen de enquete in, waarbij hotels op verschillende criteria beoordeeld konden worden.

De maximale score is een gemiddelde van 100 punten, Renaissance scoorde gemiddeld 88,3. De nummer één in Noord-Europa, waar Condé Nast naast Nederland Finland, Duitsland, Polen, Estland, Zweden en België toe rekent, is Adlon Kempinski in Berlijn, met een score van 93,8.

De andere Amsterdamse hotels op de lijst zijn: Esthérea op plek 10, Pulitzer op 22, Sofitel Legend The Grand op 23 en InterContinental Amstel op een gedeelde 24e plaats.

Sinds 1988 houdt Condé Nast jaarlijks enquetes onder lezers, die zo de beste hotels, steden, eilanden, cruises en luchtvaartmaatschappijen kiezen. Per regio publiceert Condé Nast de best beoordeelde bestemmingen of bedrijven.

Reageer op dit artikel