nieuws

Zoektocht F&B professional of the year weer van start

Hotel

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) gaat weer op zoek naar de F&B Professional of the Year. De officiële aftrap werd afgelopen vrijdag gegeven in @samhoud places tijdens het jaarlijkse founding partnerlunch.

Zoektocht F&B professional of the year weer van start

De komende weken kunnen kandidaten worden aangemeld of zichzelf aanmelden via de site van Koninklijke Horeca Nederland. Op 4 december wordt tijdens de af&bm Breakfastclub een lijst met de tien kandidaten voor de titel bekendgemaakt.

Tussen 21 december en 7 januari kan vervolgens gestemd worden en vervolgens worden 9 januari op HotelloTOP op de Horecava de drie finalisten met de meeste stemmen bekendgemaakt.

Die drie kandidaten geven op 17 januari een presentatie voor een jury, die zal letten op criteria als Originaliteit & Innovatie, Personeelsbeleid en Duurzaamheid.

Op zaterdag 19 januari 2013 zal tijdens het af&bm jaargala in Hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam uiteindelijk de titel f&b professional of the year worden uitgereikt aan de opvolger van Suzanne de Zwaan (2011) en Reint van Rooij (2012, zie foto).

Reageer op dit artikel