nieuws

Aloft hotels van Starwood naar Duitsland

Hotel

Starwood Hotels opent twee Aloft Hotels in Duitsland. In Munchen en in Stuttgart opent in 2015 een hotel van het hippe middensegment merk van Starwood. Brussel had in 2010 de primeur met het eerste Aloft Hotel van Europa.

Aloft hotels van Starwood naar Duitsland

Starwood wil met Aloft het traditionele middensegment van de hotelsector wakker schudden. Starwood ontwikkelt de nieuwe Duitse hotels samen met de Schörghuber Corporate Group.

Aloft Munchen krijgt 184 kamers en komt naast het centraal station van de stad te liggen. Het hotel in Stuttgart krijgt 165 kamers en komt in het Europese stadsdeel Milaneo van de stad.

Aloft bestaat sinds 2008. Het werd ontwikkeld uit het dna van W Hotels, Starwoods design brand. Montreal in Canada had de eerste Aloft ter wereld. Er zijn inmiddels wereldwijd 50 vestigingen. Na Brussel volgde Londen en tot nu toe zijn dit de enige twee Aloft hotels in West-Europa.

Aloft loopt voorop als het gaat om technologie. De focus ligt op de sociale ruimte, met name de Wxyz bar – een hippe cocktail bar met dj’s, een pool tafel, en spelavonden waar gasten via de Wii meedoen aan een bowling- of tennis toernooi.

Reageer op dit artikel