nieuws

Center Parcs start met slapen in de jungle

Hotel

Center Parcs heeft op het Limburgse park Heijderbos het Jungle Lodge-concept – officieel – geopend. Gasten van de bungalowgigant kunnen overnachten in een cabana te midden van veertig verschillende exotische diersoorten en meer dan 250 soorten planten en bomen.

Center Parcs start met slapen in de jungle

Gasten die een overnachting boeken in de Jungle Lodge, ontvangen een backpack met daarin een zaklamp, speciale informatie en opdrachten voor kinderen en een kaart van de Jungle Dome. Het arrangement is inclusief diner in de vorm van een exotische barbecue en ontbijt. Bovendien staat in de cabana een gevulde picknickmand.

Voor Jean Henkens, bioloog en landschapsarchitect van Center Parcs, draait het concept om het delen van unieke ervaringen. ‘Dankzij de authentieke junle cabana’s kunnen gasten de geweldige avond- en nachtbeleving beleven zoals dat alleen kan op plekken waar de natuur iets sterker is dan mensen.’

Reageer op dit artikel