nieuws

Fletcher Hotel Amsterdam januari open

Hotel

Het nieuwe Fletcher hotel aan de A2 bij Amsterdam gaat medio januari 2013 open. Het opvallende blauwe hotel heeft 120 kamers, vijf vergaderzalen en een Skylounge op de zeventiende verdieping.

Fletcher Hotel Amsterdam januari open

‘Half januari willen we de eerste gasten ontvangen,’ zegt Ralf de Bruijn van Fletcher tegen Misset Horeca. ‘De bouw verloopt volgens planning.’ Wie de general manager wordt van het nieuwe Fletcher Hotel Amsterdam is nog niet bekend.

Het hotel oogt van buiten futuristisch door het gebruik van veel glas en het opvallende blauw. Op de 17e verdieping van de hoteltoren bevindt zich SkyLounge Pi, vernoemd naar de wiskundige formule om de omtrek van een cirkel te berekenen. De skylounge heeft een bar van 11 meter lengte en herbergt een van de grootste vleugels ter wereld.

Op de 18e verdieping komt het gelijknamige restaurant met rondom uitzicht op de stad en de omgeving.

Fletcher Hotel Amsterdam is het zestigste hotel van de snel groeiende keten van Fletcher Hotels.

Reageer op dit artikel