nieuws

Hampshire exclusieve partner musical Hij Gelooft in Mij

Hotel

Hampshire Hotels en Stage Entertainment sluiten een overeenkomst waarbij Hampshire Hotels de exclusieve partner is voor de musical Hij Gelooft in Mij, de nieuwe musical over het verhaal van de volksheld André Hazes. De musical is vanaf begin november te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Hampshire exclusieve partner musical Hij Gelooft in Mij

Hampshire Hotels zal voor deze musical, waarin voor de stad Amsterdam een grote rol is weggelegd, de exclusieve hotelpartner worden. De Amsterdamse hotels van Hampshire zullen musicalarrangementen in de markt gaan zetten.

‘Wij zien in de samenwerking met Stage Entertainment een toegevoegde waarde voor onze hotels met deze kwaliteitsmusical’, aldus Etienne Verkerk, chief executive officer van Hampshire Hotels.

‘Het is een ideale combinatie van een overnachting, een diner en een kroegentocht langs de cafeetjes waar André graag kwam. André was ‘een beetje verliefd’ op Amsterdam en wij laten iedereen graag zien waarom! Het Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden dat direct naast het theater ligt is natuurlijk een perfecte uitvalsbasis voor een theatermenu of high tea, voor of na de voorstelling’, aldus Verker.

Naast individuele musicalarrangementen biedt Hampshire Hotels ook de mogelijkheid aan bedrijven om hun zakelijke evenementen te combineren met de musical of zelfs een voorstelling uit te kopen.

Reageer op dit artikel