nieuws

Hotel zet Assen in als wintersportlocatie

Hotel

Op winsportvakantie in het Drentse Assen. Als het aan hotel De Bonte Wever ligt, gebeurt het komende winter. Het all-inhotel met vier sterren ontwikkelde in samenwerking met Indoorski Assen een wintersportarrangement.

Hotel zet Assen in als wintersportlocatie

Wie geen budget, geen winterbanden of geen tijd heeft voor een wintersportvakantie over de grens, kan de komende maanden terecht bij hotel De Bonte Wever in Assen. In samenwerking met Indoorski Assen wil het de Drentse hoofdstad profileren als dé alternatieve wintersportbestemming in eigen land.

Op basis van all inclusive is een tweedaags arrangement samengesteld, waarbij gasten onbeperkt kunnen schaatsen, skiën, feesten en eten en drinken. Er zijn onder andere 400 meter schaatsbaan, een hottub en zwembad in de open lucht en ski-les.

Meer informatie is te vinden op Debontewever.nl/wintersport.

Reageer op dit artikel