nieuws

Jarig Inntel Hotels schenkt 30.000 euro aan goed doel

Hotel

Inntel Hotels bestaat dit jaar dertig jaar. De verjaardag van de hotelketen met hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Zutphen wordt aangewend om een forse donatie aan een goed doel te doen: er gaat 30.000 euro naar Stichting Jarige Job.

Jarig Inntel Hotels schenkt 30.000 euro aan goed doel

Stichting Jarige Job krijgt van Inntel Hotels 30.000 euro aan cadeaus om zo de dertigste verjaardag van de hotelketen te vieren. De Stichting trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox met slingers, traktaties voor op school, wat lekkers voor de visie en een cadeau.

Veertig vrijwilligers van Inntel Hotels gaan op zaterdag 10 november winkelen bij speelgoedwinkel Toys XL in Rotterdam. ‘De verjaardag van de hotelketen maakt het verjaardagfeestje van vele kinderen mogelijk,’ schrijft een tevreden Stichting Jarige Job uit Rotterdam.

Reageer op dit artikel