nieuws

Kampeerhotel Grasnapolsky op Zwarte Cross

Hotel

De Zwarte Cross heeft er een spraakmakende attractie bij. Bezoekers van het Achterhoekse festival kunnen in 2013 overnachten in Grasnapolsky. Dit kampeerhotel bestaat uit ‘volledig ingerichte, zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden met slaapzak’, aldus de organisatie.

Kampeerhotel Grasnapolsky op Zwarte Cross

Ook volgend jaar doet de organisatie van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde van zich spreken. Bezoekers hoeven niet langer hun eigen campingspullen mee te nemen, maar kunnen overnachten in kampeerhotel Grasnapolsky.

Opgemaakte luchtbedden met slaapzak

Op de website van het festival wordt gemeld dat ‘dit luxe kampeerhotel’ bestaat uit ‘reeds opgezette, volledig ingerichte en zeer ruimte tenten met opgemaakte luchtbedden met slaapzak, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor je tent’.

Badhuis, sauna en jacuzzi

De organisatie laat verder weten dat alle kampeerhotelgasten ook gebruik mogen maken van een apart badhuis, een sauna en een jacuzzi. ‘Een tandenborstel, kleding en goede zin is alles wat nog nodig is voor een verblijf. En gasten mogen de slaapzak nog afloop ook nog houden.’

De Zwarte Cross vindt volgend jaar plaats van donderdag 25 tot en met zondag 27 juli. Een verblijf in Grasnapolsky tot en met maandagmorgen 28 juli kost 250 euro. De voorverkoop voor de zeventiende editie begint maandag 19 november voor leden van de fanclub. Een week later kan de rest een entreebewijs aanschaffen.

Eten op sterniveau

Vorig jaar baarde het festival opzien met restaurant Le Carburateur, een initiatief van sterchef Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk en Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten. Zij zijn in 2013 opnieuw aanwezig.

Reageer op dit artikel