nieuws

Nieuwbouw hotel Haarhuis na faillissement hervat

Hotel

De bouw van de nieuwe vleugel van Best Western-hotel Haarhuis in Arnhem is hervat. Het hotel werd recent zwaar getroffen door het faillissement van bouwbedrijf Gerritsen uit Renkum. De schade liep in de tonnen, onder andere omdat sinds 9 oktober een bouwstop van kracht was.

Nieuwbouw hotel Haarhuis na faillissement hervat

Het hervatten van de werkzaamheden aan de nieuwbouw bij Best Western-hotel Haarhuis wordt gemeld op de website van De Gelderlander. Kuiper Bouw en Ontwikkeling uit Arnhem neemt de taken over van bouwbedrijf Gerritsen uit Renkum, dat recent failliet werd verklaard.

Gerritsen was verantwoordelijk voor de bouw van een nieuwe vleugel van het hotel, dat is gelegen tegenover het Centraal Station van Arnhem. Door het faillissement was sinds 9 oktober een bouwstop van kracht, hetgeen een financiële schade van veel tonnen betekende voor het Best Western-hotel.

De zoektocht naar een nieuwe aannemer leidde uiteindelijk naar Kuiper Bouw en Ontwikkeling uit Arnhem. De bouw van de vleugel die 42 superior rooms moet gaan huisvesten, is naar verwachting volgend jaar mei gereed.

Reageer op dit artikel