nieuws

Nieuwe eigenaar voor A Small Hotel Rotterdam

Hotel

A Small Hotel in Rotterdam krijgt per 1 januari nieuwe eigenaren. Angelique Smol zegt na vijf jaar ondernemen toe te zijn aan iets anders. Nieuwe eigenaren zijn Herman en Roxana Bode.

Nieuwe eigenaar voor A Small Hotel Rotterdam

Hotelier Angelique Smol geeft de leiding van A Small Hotel in Rotterdam met ingang van 1 januari over aan Herman en Roxana Bode. Een nadere toelichting geven op deze beslissing, wil ze echter niet. Kick Smol, de broer van Angelique die ook betrokken is bij het hotel, runt in de Maasstad Wijnbar Het Eigendom.

De nieuwe eigenaren Herman en Roxana Bode verhuren op dit moment appartementen en villa’s in Turkije. ‘Dit bouwen we gedeeltelijk af omdat we terug gaan naar Nederland. Om die reden zochten we een bedrijf om over te nemen en toen Angelique en haar hotel op ons pad kwamen was onze conclusie dat dit hotel naadloos aansluit bij onze uitgangspunten.’

Hoewel de huidige bezettingscijfers van het hotel onder het landelijk en Rotterdams gemiddelde liggen zo zegt Bode, heeft hij de verwachting dat er nog een behoorlijke omzetgroei gerealiseerd kan worden. ‘A Small Hotel heeft zich in de afgelopen jaren vanuit het niets ontwikkeld en heeft zich met een duidelijk profiel in de markt gezet. Bij een goede marketing zit er absoluut groeiruimte in.’

A Small Hotel in Rotterdam heeft zes kamers en bevindt zich aan de Witte de Withstraat. Het hotel kent geen receptie en het ontbijt is uitbesteed aan een nabij gelegen lunchroom.

Reageer op dit artikel