nieuws

Nieuwe hotel voor Amsterdam met 478 kamers

Hotel

Amsterdam krijgt een Park Inn by Radisson hotel met 478 kamers. Het hotel komt in het voormalige hoofdkantoor van KPN – The Dam – aan de Guardiaweg in Amsterdam Sloterdijk.

Nieuwe hotel voor Amsterdam met 478 kamers

Naast de 478 kamers krijgt het nieuwe Park Inn by Radisson hotel in Amsterdam vierduizend vierkante meter aan conferentieruimte met een aparte ballroom van ongeveer negenhonderd vierkante meter. De realisatie van het nieuwe Park Inn hotel wordt genoemd op Propertynl.com.

Moederbedrijf Rezidor heeft voor de realisatie van het hotel een langjarige overeenkomst gesloten. Naar verwachting gaat het hotel eind 2014 open.

Het middenklasse hotel krijgt een all day restaurant, een a-la-carte restaurant, een lobby bar, een gym en ruim 300 parkeerplaatsen. Kurt Ritter, President & CEO van Rezidor: ‘Amsterdam is de derde hotelmarkt in Europa en erg aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als de toeristische markt en dus een focusmarkt voor Rezidor. Het nieuwe Park Inn by Radisson ligt op een geweldig zichtbare locatie in Amsterdam West, op een paar minuten van zowel Schiphol als Amsterdam centrum en is uiterst geschikt voor congressen. Het hotel zal onze brand awareness in de Benelux verder versterken.’

Gebouw The Dam is eigendom van het Duitse fonds Europe I van Aberdeen Asset Management. Colliers International adviseerde de vastgoedeigenaar en bracht de transactie met Rezidor tot stand. D/Dock Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het hotel. Het eerste Park Inn by Radisson hotel staat bij Schiphol, ook dit hotel zit in een voormalig kantoorpand.

Reageer op dit artikel