nieuws

Prijs-kwaliteit hotels grote steden: Den Haag beste

Hotel

Van de vijf grootste steden in Nederland scoren hoteliers in Den Haag het best op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Klanten van Hotel.info geven Haagse hotels 6,78 punten. Internationaal scoort Praag het best met 7,98 punten.

Prijs-kwaliteit hotels grote steden: Den Haag beste

Hotel.info vroeg meer dan vijf miljoen boekingsklanten naar hun mening over de prijs-kwaliteitverhouding van hotels. Van de vijf grootste Nederlandse steden scoort Den Haag het best met 6,78 punten. Rotterdam staat op plaats 2 met 6,47 punten, gevolgd door Amsterdam (6,27), Eindhoven (6,24) en Utrecht (5,92 punten).

Praag internationaal de beste

Internationaal is de hoogste waardering voor Praag. De hoofdstad van Tsjechië scoort 7,98 punten en leidt daarmee de dans. Collega-hoofdstad Lissabon (Portugal) eindigt in de door Hotels.info opgestelde lijst van zogeheten metropolen met 7,95 punten op de tweede plek.

Een aantal andere scores: Hesinki (Finland) 7,14 punten, Brussel (België) 6,75 punten, Stockholm (Zweden) 6,45 punten, Londen (Engeland) 6,30 punten en Kopenhagen (Denemarken) 6,06 punten.

Bron: APS/ANP, Foto: Wikipedia

Reageer op dit artikel