nieuws

Recordaantal hotels doet mee aan actieweek

Hotel

Een recordaantal hotels doet mee aan de vijfde editie van de HotelWeek. Tot 13 november kunnen gasten tegen speciaal tarief een overnachting inclusief ontbijt boeken bij meer dan 230 hotels – waaronder twintig hotels met vijf sterren – in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Recordaantal hotels doet mee aan actieweek

Het principe van de HotelWeek, een initiatief van boekingssite HotelSpecials.nl, is simpel: tot 13 november kunnen deelnemers een hotel boeken voor de periode 1 tot en met 13 januari 2013. Voor een overnachting in een viersterrenhotel betalen ze 25 euro inclusief ontbijt, voor een kamer met ontbijt in een vijfsterren hotel 35 euro. Ze kunnen één tot vijf nachten boeken.

Voor het dubbele bedrag kunnen ze een viparrangement boeken met bijvoorbeeld uitzicht op zee, een driegangendiner, casinokaartjes of een wellnessbehandeling.

Kurhaus onder de deelnemers

Onder de deelnemers aan het evenement het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen, het Stanhope Hotel in Brussel, het Bilderberg-kasteel in Vaals en het Château de Montvillargenne in Chantilly, het grootste kasteelhotel in Frankrijk.

‘De HotelWeek is het enige evenement in Nederland dat op deze manier met hotelprijzen stunt. In een tijd van stijgende prijzen en aanhoudende crisis krijgen mensen de kans om voor een prikkie te verblijven in de crème de la crème van de hotelwereld’, zegt projectmanager Mieke Jager van HotelSpecials.nl.

HotelSpecials.nl startte met de HotelWeek in 2008. Deelnemers aan de editie van vorig jaar werd gevraagd naar hun ervaringen. Toen bleek dat 90 procent van de boekers hun hotel met een 8, 9 of een 10 beoordeelde en dat 92 procent van de deelnemers dit jaar weer wilde boeken.

Bron: APS/ANP

Reageer op dit artikel