nieuws

The Toren ’s werelds beste city boutique hotel

Hotel

City hotel The Toren uit Amsterdam van Eric Toren is het beste city boutique hotel van de wereld. The Toren, een viersterren hotel aan de Keizersgracht in Amsterdam, versloeg in de finale hotels uit Bangkok, Stockholm, Edingburg en Londen.

The Toren ’s werelds beste city boutique hotel
Eric Toren in Hotel The Toren.

The Toren kreeg de award voor beste city boutique Hotel op 1 november in Londen tijdens de Boutique Hotel Awards Presentation Ceremony. The Toren aan de Keizersgracht in Amsterdam versloeg in de competitie hotels uit Bangkok – Hansar -, Stockholm – Lydmar – Edinburg – Tigerlily en Londen – The Arch.

Spelen met licht

Directeur van Boutique Hotel Awards, Edward Gabbai, laat in een persverklaring weten dat de jury onder de indruk was van de ongekende kennis van het team over hun stad Amsterdam en de techniek die het management gebruikt om het team te trainen. ‘Ook wordt er gespeeld met het licht op een manier die we nog nooit gezien hebben, spreekt de jury lovend.
‘Het is een grote eer voor The Toren om erkend te worden en onze inzet te zien worden beloond’, aldus Eric en Petra Toren, eigenaren van het hotel.
De Boutique Hotel Awards reikt sinds 2011 awards uit aan bijzondere hotels die niet zijn aangesloten bij grote ketens. Dit gebeurt in de categorieën: Best Beach Hotel, Best City Hotel, Best Classic Hotel, Best Design Hotel, Best Dining Hotel, Best Honeymoon Hotel, Best New Hotel en Best Spa Hotel. Dit jaar waren er meer dan 300 nominaties uit 35 landen.

Foto: Koos Groenewold

Reageer op dit artikel