nieuws

World Travel Award voor Karel V Utrecht

Hotel

Grand hotel Karel V in Utrecht heeft dinsdag 20 november een World Travel Award 2012 ontvangen. Het Utrechtse hotel, met het gelijknamige sterrestaurant onder dak, werd uitgeroepen tot ‘Netherland’s Leading Hotel’.

World Travel Award voor Karel V Utrecht

De World Travel Awards worden jaarlijks uitgereikt om verschillende sectoren in de reisbranche onder de aandacht te brengen. De winnaars worden bepaald aan de hand van stemmen door de branche zelf en consumenten.

Grand Hotel Karel V werd uitgeroepen tot Netherland’s Leading Hotel. Het Utrechtse hotel was één van de elf bij Worldhotels aangesloten hotels, die er met een award vandoor gingen. Worldhotels is een samenwerkingsverband van onafhankelijke hotels.

Foto: website Karel V

Reageer op dit artikel