nieuws

Zoektocht Schoonste Hotel van Nederland

Hotel

Hotels kunnen zich tot 31 december inschrijven voor de wedstrijd Schoonste Hotel van Nederland, de voormalige Keeping Up Award. In het voorjaar van 2013 wordt de opvolger van huidig titeldrager Palace Hotel Noordwijk bekend gemaakt.

Zoektocht Schoonste Hotel van Nederland

De lustrumeditie van de wedstrijd Schoonste Hotel van Nederland is deze maand van start gegaan. Hotels kunnen zich inschrijven voor de competitie tot eind van dit jaar. Vervolgens gaat de jury aan de slag met de genomineerden waarna op 14 maart 2013 de winnaar wordt onthuld. In 2011 won Palace Hotel de tweejaarlijkse wedstrijd die voorheen werd gehouden als Keeping Up Award.

Eerdere winnaars zijn: Bilderberg Hotel de Keizerskroon te Apeldoorn, Amrâth Grand Hotel L’Empereur te Maastricht en NH Barbizon te Amsterdam.

Juryleden zijn Caro van Eekelen van Accor, Jan Hein Simons van NH Hotels en Haaije de Vries van Mystery Guest BV.

Reageer op dit artikel