nieuws

Emmy Stoel nieuwe gm Okura Amsterdam

Hotel

Emmy Stoel volgt Marcel van Aelst op als general manager van hotel Okura Amsterdam. Stoel, die 1 januari begint, was al actief als adjunct-directeur. Van Aelst blijft bij het vijfsterrenhotel aan als president en statutair directeur.

Emmy Stoel nieuwe gm Okura Amsterdam

Emmy Stoel werkte van 1991 tot 2000 in diverse managementfuncties voor hotel Okura Amsterdam en keerde in 2008 terug als deputy general manager. Drie jaar later werd ze benoemd tot acting general manager.

‘Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling en zal alles in het werk stellen om de positionering van hotel Okura Amsterdam als een van de beste vijfsterrenhotels van de stad te behouden en dit verder uit te werken.’

Marcel van Aelst

Stoel is afgestudeerd aan de Bavaria Hotel Beruhsfachschule en de Hotel Management School Maastricht. Tussen haar dienstverbanden bij Okura werkte ze in de hotelbranche in Brussel, Wenen en Frankfürt.

Begin december meldde Marcel van Aelst aan MissetHoreca.nl dat hij ging terugtreden als general manager en dat adjunct-directeur Emmy Stoel hem ging opvolgen. Van Aelst blijft aan als president en statutair directeur.

Reageer op dit artikel