nieuws

Hotel Okura introduceert take away-kerstmenu

Hotel

Kaviaar van tweesterrenchef Onno Kokmeijer of een door sommelier Noël van Wittenbergh geselecteerde champagne. Hotel Okura Amsterdam, met onder andere restaurant Ciel Bleu, biedt een take away-menu aan voor gasten die met kerst lekker willen eten maar geen tijd hebben alle voorbereidingen zelf te treffen.

Hotel Okura introduceert take away-kerstmenu

Het take away-menu van vijfsterrenhotel Okura Amsterdam is samengesteld door Louise O’Hare, chef van kookstudio Taste of Okura, en bevat items uit de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu. De zoetigheden zijn van de hand van executive pastry chef Iiro Heinila en sommielier en wijnmeester Noël van Wittenbergh heeft de wijnen geselecteerd.

Het menu is bedoeld voor mensen die met kerst graag een diner op niveau of tafel willen, maar geen tijd of zin hebben om alle voorbereidingen zelf te treffen. Alle ingrediënten worden bereid door de chef en geleverd zonder toevoegingen.

Belangstellenden kunnen bestellen tot vrijdag 21 december, het afhalen van de bestellingen is op maandag 24 december.

Reageer op dit artikel