nieuws

Madelinde Moesbergen van Ellecom naar Curaçao

Hotel

Madelinde Moesbergen is niet langer werkzaam voor Landgoed Avegoor in Ellecom, gelegen tussen Arnhem en Zutphen. Moesbergen is vertrokken naar Curaçao, waar ze aan de slag is gegaan voor een nieuw te openen hotel.

Madelinde Moesbergen van Ellecom naar Curaçao

Moesbergen is sinds kort general manager van Papagayo Beach & Design Hotel, volgens eigen zeggen het mooiste designhotel van Curaçao. In november is ze begonnen aan haar nieuwe baan. Madelinde Moesbergen werkte ruim vier jaar voor Landgoed Avegoor.

Bij Avegoor wordt Moesbergen opgevolg door Marcel Vlek. Vlek vervult er de functie van directeur op interim basis, zo staat te lezen op zijn LinkedIn-profiel. Vlek is daarnaast manager van Landgoed de Holtweijde in het Overijsselse Lattrop.

Reageer op dit artikel