nieuws

Marcel Romein gm Park Inn Amsterdam Airport

Hotel

Marcel Romein is de nieuwe general manager van het Park Inn Amsterdam Airport Schiphol hotel. Romein komt over van Hampshire Hotels, waarvoor hij in dezelfde functie werkzaam was op meerdere plaatsen.

Marcel Romein gm Park Inn Amsterdam Airport

Marcel Romein verhuist van Hampshire Hospitality naar Carlson Rezidor Hotel Group. Romein wordt general manager van het Park Inn Amsterdam Amsterdam Airport Schiphol hotel, dat in januari de deuren opent.

Bij Hampshire Hospitality was Romein eveneens werkzaam als general manager. Hij vervulde die functie bij diverse hotels, onder andere het Amsterdam American hotel. Daarvoor werkte hij veertien jaar in salesfuncties bij meerdere hotelorganisaties.

Het Park Inn Amsterdam Airport hotel beschikt over 150 kamers, 4 vergaderzalen en 150 parkeerplaatsen en is gelegen in de groene omgeving van Schiphol-Rijk.

Park Inn by Radisson is het ‘jonge en dynamische middensegment’ van de Carlson Rezidor Hotel Group. De keten werd opgericht in 2003 en telt inmiddels meer dan 145 hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Reageer op dit artikel