nieuws

Trudy van der Hulst hotelmanager Fletcher Hotel Amsterdam

Hotel

Trudy van der Hulst wordt de nieuwe hotelmanager van Fletcher Hotel Amsterdam. Het hotel is gevestigd aan de A2/A9 en opent medio januari haar deuren. Van der Hulst was sinds 13 juli 2009 hotelmanager van Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk.

Trudy van der Hulst hotelmanager Fletcher Hotel Amsterdam

‘Ik vind het geweldig om hotelmanager te worden en ik kijk er naar uit om dit mooie en unieke hotel te mogen opstarten’, aldus Trudy van der Hulst.
Van der Hulst gaat zich de komende weken vooral storten op de oplevering van het hotel, het trainen van het team en het aanbrengen van structuur. Daarna heeft zij grootse plannen. ‘Ik wil dat het hotel tot het bekendste en meest succesvolle van Amsterdam maken en daarnaast zorgen dat iedereen zich welkom en thuis voelt in het hotel en Skyrestaurant en Skylounge Pi.’
Van der Hulst startte in 2009 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf, dat toen overgenomen werd door Fletcher Hotels. Dat zij nu de hotelmanager wordt van het nieuwe Fletcher hotel in Amsterdam noemt zij een logische stap in haar carrière. ‘Ik ben een persoon die ambitieus en gedreven is en ga uitdagingen niet uit de weg. Door mijn ervaring binnen de hotellerie en mijn ervaring binnen de Fletcher keten, lijkt me dit een gepaste uitdaging.’
Het Fletcher Hotel Amsterdam opent medio januari haar deuren. Het 4-sterren hotel krijgt 120 luxe hotelkamers, 5 vergaderzalen en een fitnessruimte. Skylounge Pi op de 17e etage heeft een bar van 11 meter lang, en herbergt een van de grootste vleugels ter wereld, de Whaletone, gebouwd in de vorm van een walvis. Een verdieping hoger bevindt zich Skyrestaurant Pi, waarop men kan dineren in ontspannen sfeer en met een prachtig uitzicht over de stad. Op de begane grond komt een koffiebar waar gasten terecht kunnen voor een snel ontbijt en een verse kop koffie voor onderweg.

Reageer op dit artikel