Vliegtuigmaatschappij Vueling lanceert hotelconcept

Vliegtuigmaatschappij Vueling lanceert hotelconcept

De Spaanse vliegtuigmaatschappij Vueling bundelt haar krachten met Hoteles Catalonia voor de lancering van een nieuw hotelconcept: Vueling by HC hotels. Het eerste hotel opent in het eerste kwartaal van 2013 haar deuren in het centrum van Barcelona.

De partijen hebben plannen om het concept uit te breiden naar andere steden, waaronder de belangrijkste bestemmingen van Vueling.

De Vueling by HC hotels worden geheel geëxploiteerd en gemanaged door de Hoteles Catalonia keten. Vueling en Hoteles Catalonia zijn samen verantwoordelijk voor het design, de inrichting en de positionering van het hotel.

Vueling BCN by HC bevindt zich aan de Gran Vía No. 550 in Barcelona. Het Vueling design is zichtbaar in alle ruimtes van het hotel. Zo wanen gasten zich in het restaurant in een vliegtuig, lijkt de ontbijtruimte op een terminal en is de receptie net een incheckbalie met bagagebanden en informatieschermen.

Naast deze faciliteiten beschikt het hotel over een fitnessruimte en een buitenzwembad met solarium. Het hotel heeft 64 kamers in vier verschillende types: standaard, top class, junior suite en een ruime suite met een privéterras en buitenzwembad. Hoteles Catalonia heeft 13 miljoen euro geïnvesteerd in het project.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.