Accor lanceert all seasons in Nederland

Accor lanceert all seasons in Nederland

Met de opening van 'all seasons Amsterdam City' heeft Accor Hotels het eerste franchisehotel in het all seasons-concept in Nederland geïntroduceerd.

Het nieuwe hotel staat aan de Stadhouderskade in de hoofdstad en heeft 44 kamers.

All-in

Het franchisemerk is het niet-gestandaardiseerde all-in-merk van Accor. Het behoort tot de budgetmerken van Accor, maar heeft een geheel eigen persoonlijkheid, stijl en sfeer, zo schrijft Accor zelf in een persbericht. 'Het is een merk dat eenvoud en comfort combineert met kwaliteit en gezelligheid. Hoewel elk hotel een eigen persoonlijk karakter heeft, zijn de kleuren, het licht en de dynamische interieurs met een ludieke touch in elk hotel terug te vinden. De kamerprijs bij all seasons is altijd inclusief ontbijt en gratis wifi.'

Groeistrategie

'De start van het all seasons-merk in Nederland past binnen de groeistrategie van Accor Hotels in Nederland. Tegen eind 2015 willen we het aantal Accor-hotels in Nederland laten groeien van 38 naar 74 hotels', aldus Caro van Eekelen, algemeen directeur van Accor Hotels Nederland.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.