Amrâth hotel Born breidt uit met thermen

Amrâth hotel Born breidt uit met thermen

Na een grondige verbouwing en de toevoeging van een uitgebreid sauna en wellnesscomplex, positioneert het Amrâth Hotel Born-Sittard zichzelf als Thermen Hotel.

Buiten de bouw van het aangrenzende wellness centre, wat overigens niet door het hotel geëxploiteerd wordt, onderging het viersterrenhotel op landgoed De Lemborgh onderging zelf een uitgebreide facelift.

Een nieuwe vijverpartij, een nieuwe tuin, renovatie van de voor- en achterkant en het terras en aanpassing van het interieur in het verlengde van de thermen moeten het Amrâth Hotel bij Born nieuw cachet geven.

De thermen beslaan ruim tweeduizend vierkante meter en maken gebruik van Borns bronwater dat met een eigen pomp van 160 meter diepte wordt opgepompt.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.