Arrestaties na diefstal uit virtueel hotel

Arrestaties na diefstal uit virtueel hotel

Vijf tieners zijn opgepakt door de Amsterdamse politie na diefstal van de meubels die leeftijdsgenootjes kochten voor hun digitale hotelkamer in het virtuele kinderhotel Habbo.

De vijf worden aangeklaagd voor computervredebreuk en diefstal in de virtuele wereld. Dat laatste is een unicum, schrijft De Telegraaf.

In het internethotel, wat volgens de makers een kindercommunity is waar maandelijks een half miljoen kinderen rondhangt, is veel gratis, maar voor de inrichting van de kamers moet worden betaald met credits, en die credits kosten 15 eurocent per stuk.

Het vijftal wist wachtwoorden van duizenden bezoekertjes te hacken om vervolgens hun kamers leeg te halen en hen zo in totaal voor ruim 10.000 euro te duperen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.