'Duthotel' van Ikea langs Autoroute de Soleil

'Duthotel' van Ikea langs Autoroute de Soleil

Meubelgigant Ikea opent binnenkort een tijdelijk hotel langs de drukke Franse snelweg A6. De Zweedse meubelreus laat bezoekers in kamers van vier vierkante meter gratis een siësta houden van 20 minuten.

Het tijdelijke hotel zal van 13 tot 31 juni in Beaune, langs de Autoroute de Soleil, staan. Zo kunnen bestuurders een dut van een stief kwartiertje houden, om daarna weer min of meer fris en fruitig achter het stuur te kunnen stappen.

50.000 auto's

In de genoemde periode passeren liefst 50.000 auto's de A6 bij Beaune, meldt De Standaard. Aan de rand van parkeerplaats 'Aire de Beaune' zal Ikea een prefabgebouw plaatsen van 560 vierkante meter. Bestuurders kunnen daar 24/7 een powernap doen.

Inrichting

Uiteraard hoeven we niet te vermelden, dat de inrichting van de kamertjes zal bestaan uit een bed, tapijt, nachtkastje, spiegel, licht- en geluidsreductie uit de collectie van het bekende blauwe woonwarenhuis. Op deze manier zegt Ikea mee te willen helpen aan de algemene verkeersveiligheid op de autoweg.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.