nieuws

Edwin Kats maakt promotie en legt koksbuis weg

Hotel

Topkok Edwin Kats heeft promotie gemaakt. Hij is per 1 september gepromoveerd naar Director of Food&Beverage. Hij is verantwoordelijk voor alle restaurants en bars in het InterContinental hotel in Nanjing.

Edwin Kats maakt promotie en legt koksbuis weg

‘Voor mij persoonlijk een mooie nieuwe uitdaging’, zegt Kats. ‘Ik weet niet of dit mijn uiteindelijke toekomst is, maar ik wil deze kans zeker pakken om te kijken of het me bevalt. Momenteel stuur ik bijna 350 personen aan, wat ook wel weer een uitdaging is.’

Hij hoefde alleen even te wennen aan zijn ‘nieuwe’ uniform. ‘De eerste weken zijn me prima bevallen. Uiteraard wel vreemd om in kostuum te lopen in plaats van in een koksjas. Maar alles went.’

Kats heeft 25 jaar iedere dag in een koksjas gelopen. Hij is onder meer bekend van het Amstel Hotel waar hij begin 2008 afscheid nam en naar Beiroet vertrok. Daarna kwam hij terecht in Nanjing, bij het InterContinental Hotel waar hij nu werkt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels