Exclusief merk BW naar Nederland

Exclusief merk BW naar Nederland

Best Western lanceert het merk Best Western Premier Hotels nu ook in Nederland. Het nieuwe Frans Hals hotel in Haarlem is het eerste Nederlandse hotel onder dit nieuwe label. Premier-hotels moeten uitblinken in stijl, kwaliteit, sfeer, dienstverlening en uistraling.

Dat laat Best Western weten. De internationale hotelketen introduceerde het exclusieve label drie jaar geleden. Inmiddels mogen ruim tachtig hotels in 22 landen zich Best Western Premier noemen. Nu is Nederland aan de beurt met het Frans Hals hotel in Haarlem als primeur. Begin 2007 verwacht Best Western dat nog twee hotels aansluiten bij Premier.

Hotels met het label Premier moeten voldoen aan strenge regels ten aanzien van stijl, kwaliteit, sfeer, dienstverlening en uitstraling. Kwaliteitinspecteurs bezoeken met regelmaat de hotels om te controleren. Daarnaast gaat een designspecial op pad om potentiële hotels te informeren.

Volgens directeur Wytze van den Berg van Best Western Hotels Nederland is de komst van Premier naar ons land vanzelfsprekend. ‘Met de introductie van Premier in Nederland beantwoordt Best Western de vraag van onze gasten naar een bredere positionering en diversiteit. Tevens zal de introductie van het exclusieve Best Western Premier label ons in staat stellen om onze portfolio verder te vergroten’, aldus Van den Berg.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.