Hotels van Oranje vernieuwd Romanoff

Hotels van Oranje vernieuwd Romanoff

Hotels van Oranje in Noordwijk heeft restaurant Romanoff vernieuwd. Het interieur van het restaurant ging de afgelopen periode op de schop; het resultaat is eind juni gepresenteerd aan de Vrienden van Romanoff. Dit gebeurde tegelijkertijd met de presentatie van de zomerkaart.

Het restaurant kreeg onder meer hoge chef’s tables, waarvandaan gasten letterlijk een kijkje in de open keuken kunnen nemen. Ze zien er onder meer chef-kok Maurice Hoegee aan het werk.

Steakhouse

Hotels van Oranje heeft naast Romanoff ook nog restaurant De Orangerie, Grand Café ‘t Elfde Gebod, Steakhouse De Harmonie, De Bars van Oranje en het strandpaviljoen. Restaurant Romanoff is dagelijks geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.