Inventaris Hotel de l'Europe geveild

Inventaris Hotel de l'Europe geveild

Het Amsterdamse Hotel de l'Europe veilt de complete inventaris van het vijfsterrenhotel. Het gaat om spullen uit negentig hotelkamers, zalen en toprestaurant Excelsior.

De reden van de veiling is dat het hotel volledig opnieuw wordt ingericht. Een moderne twist zonder de klassieke stijl geweld aan te doen, omschrijft de bedrijfsleiding de nieuwe stijl. Naast de herinrichting van het huidige hotel is l’Europe ook bezig met het inrichten van 24 exclusieve kamers in drie aangekochte naburige panden.

De inventaris van het hotel is met tien verhuiswagen ondergebracht bij Veilinghuis De Eland in Diemen. Daar vinden vanaf 1 tot en met 5 april kijkdagen plaats. Na de kijkdagen worden de spullen tot 12 april geveilgd.

Het gaat onder andere om exclusieve meubels, gordijnen, lampen, kroonluchters, kunstwerken, hotelzilver en serviesgoed. Over de verwachte opbrengst van de veiling zijn geen mededelingen gedaan.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.