Jamie Oliver in zee met Zweede Scandic

Jamie Oliver in zee met Zweede Scandic

Jamie Oliver heeft in zijn programma School Dinners en de Feed Me Better campagne de spotlights gezet op gezonde voeding voor schoolkinderen. Oliver verlegt nu zijn focus naar reizende kids. Om ook deze doelgroep een gezonde maaltijd voor te zetten is hij een samenwerkingsverband aangegaan met de Zweedse Scandic hotels.

Scandic Hotels heeft een driejarig contract afgesloten met Oliver. Het is de bedoeling dat de celebrity chef ieder jaar op een nieuwe doelgroep inzoomt. Het eerste jaar zal zijn focus liggen bij de reizende kids.

Zelf kiezen

Het is de bedoeling dat de Scandic hotels een compleet nieuw kindermenu krijgen. Traditionele maaltijden zullen worden opgelapt. Nieuwe maaltijden, bereidt op natuurlijke wijze en bestaande uit natuurlijke ingrediënten, zullen worden geïntroduceerd. Kinderen kunnen hun maaltijd samenstellen door te kiezen van de menukaart én zelf een salade te maken bij de saladebar.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.