Kasteel 't Kerckebosch gerenoveerd

Kasteel 't Kerckebosch gerenoveerd

Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch in Zeist is grondig gerenoveerd. De dertig kasteelkamers zijn volledig vernieuwd, waardoor het hotel een klassieke stijl combineert met moderne elementen. De renovatie maakt deel uit van een groot project Bilderberg hotels op te knappen.

De renovatie duurde slechts zes weken en werd nadien gevierd door ondermeer enkele oud-directeuren van het horecabedrijf. Tijdens de renovatie kregen de kamers nieuwe meubilair, bedden een nieuwe stoffering en werden de badkamers onder handen genomen. De openbare ruimtes, restaurants en bars werden eveneens voorzien van nieuwe stoffering.

‘De stijl van het nieuwe interieur laat zich het best omschrijven als een mix van klassieke, authentieke en romantische elementen, gecombineerd met eisen die gasten vandaag de dag stellen. We hebben de charme behouden en daar moderne elementen aan toegevoegd’, aldus general manager Chris Cramer.

De vergaderruimtes worden de komende tijd nog voorzien van nieuw meubilair. Daarnaast worden er in de vergaderruimtes, net als in alle andere Bilderberg hotels, een coffeecorner geïnstalleerd. Zo kunnen vergadergasten zelf op elk moment versgezette espresso en cappuccino krijgen.

De renovatie van Kasteel ’t Kerckebosch maakt deel uit van een omvangrijke herinvesteringproject van Bilderberg, waarbij dit jaar 12 van de 18 hotels volledig zijn verbouwd en gemoderniseerd. De zes overige hotels worden in het eerste kwartaal van 2007 aangepakt.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.