Kurhaus ondergaat metamorfose

Kurhaus ondergaat metamorfose

Het Haagse tophotel Kurhaus wordt momenteel fors onder handen genomen door bouwlieden. Ruim 130 kamers worden volledig gerenoveerd. Daarnaast krijgt het bekende bedrijf als eerste hotel in Den Haag een luxe Executive Lounge.

Het Steigenberger Kurhaus Hotel trekt het eerste kwartaal van dit jaar uit om groots te verbouwen. De 130 kamers worden momenteel volledig gerenoveerd en voorzien van warme kleuren, moderne inrichting, strak design en flatscreen geïntegreerde tv’s.

Daarnaast ontwikkelt het Kurhaus als eerste Haagse hotel een luxe Executive Lounga. ‘Speciaal voor de zakelijke reiziger creëren we een ruimte waar zij kunnen ontbijten, werken, vergaderen, een drankje kunnen drinken na een lange dag. Alle businessfaciliteiten zijn ingesteld op deze doelgroep en met de kamersleutel van een Executive kamer op de vijfde verdieping heeft men toegang tot de lounge’, laat communicatiemanager Manon Verhoeven van het Kurhaus weten.

De eerste kamers worden op 6 april opgeleverd. Een Duitse interieurontwerpen houdt zich bezig met de grootscheepse kamerrenovatie. Gasten van het Kurhaus worden speciaal geïnformeerd over de bouwactiviteiten. Hoeveel geld er gemoeid is met de metamorfose is niet bekend, maar aannemelijk is dat het om een miljoenenverbouwing gaat.

Zie ook

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.