Landal neemt Het Vennenbos over

Landal neemt Het Vennenbos over

Landal GreenParks neemt de exploitatie en management van vakantiepark Het Vennenbos in Hapert over. Landal verzorgt sinds 2001 al de bungalowverhuur. De 180 parkmedewerkers komen in dienst bij Landal GreenParks.

Door de overname is de weg vrij gekomen voor forse investeringen in verbetering van de 524 bungalows, centrumvoorzieningen en infrastructuur. Het gaat om een totaalbedrag van 16 miljoen euro.

Landal besloot tot de aankoop om de bezetting en kwaliteit van het park te verbeteren. ‘Met deze stap zijn zowel de kwaliteit voor onze gasten als de groeimogelijkheden van het park gewaarborgd’, meent Thomas Heerkens, Algemeen Directeur van Landal GreenParks.

De Hooge Raedt Groep, die eigenaar is van de centrumvoorzieningen, de eigenaren van de bungalows en Landal leveren samen een bijdrage aan de investeringen, aldus Heerkens.

Renovatie

Van het investeringsbedrag is 12 miljoen euro bestemd voor renovatie van de bungalows, die een geheel nieuw interieur krijgen, het restantbedrag wordt geïnvesteerd in onderhoud en renovatie van de centrumvoorzieningen en in de infrastructuur op het park.

De renovatie wordt vanaf het voorjaar 2008 gefaseerd uitgevoerd, zodat gasten hier geen overlast van ondervinden. In het voorjaar van 2009 moet de renovatie afgerond zijn.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.