Lindelauf weg bij Hotels van Oranje

Lindelauf weg bij Hotels van Oranje

Martin Lindelauf is per direct weg als general manager bij Hotels van Oranje in Noordwijk. Lindelauf werkte slechts vijf maanden voor het Noordwijkse tophotel.

Lindelauf geeft als reden voor zijn vertrek op dat 'in goed overleg geen trouwerij volgt op een verloving'. Lindelauf: ‘We hebben in een open en eerlijk gesprek besloten om niet verder te gaan zonder verwijten naar elkaar te maken’.

Hotels van Oranje heeft nog niet reageert op het vertrek van zijn general manager. Lindelauf benadrukt dat hij in goed overleg is vertrokken en dat de vriendschap met de directielden, die al vijftien jaar duurt, geen deuk heeft opgelopen.

‘We zijn allemaal een beetje eigenwijze jongens. Na een bepaalde periode bleek dat er verschillende ideeën waren. Anderhalve week geleden hebben we de beslissing genomen te stoppen. Door een vervelende ontwikkeling in de privésfeer ben ik toen direct vetrokken’, aldus Lindelauf.

Martin Lindelauf werd 1 mei benoemd tot general manager. De komst van Lindelauf zorgde ervoor dat de directie, bestaande uit Bert van Ewijk, Corné van Haastregt en Jaap Liethof, een stapje terug kon doen. Wie Lindelauf bij Hotels van Oranje gaat opvolgen, is nog niet bekend. Ook Lindelauf zelf heeft nog geen nieuwe werkgever al laat hij weten het runnen van ‘een soortgelijk hotel’ te ambiëren.

Voor zijn overgang naar Hotels van Oranje werkte Lindelauf onder andere voor de EHM Hotelgroep, de Eden Hotel Group en het NH Krasnapolsky in Amsterdam. Daarnaast is hij betrokken bij het beursgenoteerde bedrijf Pehac.