Rondleiding in het nieuwe Mint Hotel

Rondleiding in het nieuwe Mint Hotel

De architect van het nieuwe Mint Hotel in Amsterdam geeft een lezing over het hotelproject met aansluitend een rondleiding door het 550 kamers tellende hotel op het Oosterdokseiland in Amsterdam.

Het hotel komt van de tekentafel van de Brit Rab Bennetts van het kantoor Bennetts Associates. Hij geeft bij het Architectuur Centrum Amsterdam, Arcam, een lezing over zijn werk en het Mint Hotel in het bijzonder. Onderdeel van het programma is een exclusieve rondleiding in het Mint Hotel dat met zijn 550 kamers een van de grootste hotels is van Amsterdam.

Naast het Mint Hotel in Amsterdam is Bennetts ook de geestelijk vader van het nieuwe Mint Hotel in Londen.

De rondleiding vindt plaats op dinsdag 21 juni, aanmelden kan via het Architectuurcentrum Amsterdam, arcam@arcam.nl. De toegang is gratis.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.