Rookcabine van glas in Dorint Amsterdam

Rookcabine van glas in Dorint Amsterdam

Het Dorint hotel Amsterdam Airport op Schiphol-Oost heeft een opvallende glazen rookcabine geplaatst in het hotel. De rookcabine staat bij de vergaderzaal op de begane grond.

General manager Kees Teer stelt dat ruim een jaar na de invoering van het rookverbod er behoefte blijft aan de sigaret in een horecabedrijf.

‘Of het nu een café is, een restaurant, een casino of een hotel. Binnen alle sectoren van de horecabranche staat gastvrijheid op nummer één. Het huidige rookverbod zorgt ervoor dat er extra nagedacht wordt over het faciliteren van rokers’, aldus Teer.

Het Dorint hotel Amsterdam Airport heeft voor de Euromate Smoke ’n Go rookcabine gekozen, een glazen cabine in moderne stijl. Teer: ‘De cabine is voorzien van zelfsluitende schuifdeuren en heeft voet- en stasteunen. De cabine is uitgevoerd in glas wat het open karakter van ons hotel benadrukt’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.