SpecialBite kiest beste provincieterras

SpecialBite kiest beste provincieterras

Restaurantgids SpecialBite selecteerde 126 beste terrassen in de Nederlandse horeca. Van een hippe strandtent tot een theetuin onder de appelbomen. Gekozen is voor het beste eten op de meest bijzondere terrassen op de mooiste plekken in het land.

De toonaangevende restaurantgids koos voor iedere provincie de meest speciale hang outs. Naast het eten zijn ook het interieur en de locatie beoordeeld. De uitverkiezing kwam tot stand door de stemmen van de vaste SpecialBite-spotters en de bezoekers van de site SpecialBite.com.

De adressen staan in een handzaam en gebruiksvriendelijk gidsje. In één oogopslag is te zien hoe elk horecagelegenheid scoort op uitzicht en specialiteit. Per hotspot worden tips gegeven voor mooie routes en leuke attracties in de buurt.

Foto’s van lange tafels in het weiland en sfeervolle pleintjes moeten de lezer in de stemming brengen. De speciale zomereditie voor de consument ligt vanaf 14 mei in de winkels.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.