Terrasaward GaultMillau voor Neercanne

Terrasaward GaultMillau voor Neercanne

Château Neercanne net buiten Maastricht heeft de GaultMillau award Terras van het Jaar gewonnen. Volgens GaultMillau is het terras van Neercanne het balkon van Nederland en uniek in Europa.

Het terras van Château Neercanne combineert grandeur, historie en een letterlijk grensoverschrijdend uitzicht waar je volgens GaultMillau stil van wordt.

Peter Harkema van Neercanne in een eerste reactie op het podium van het Fortis Circustheater in Scheveningen maandag: ‘Dit is geweldig. We zitten 25 jaar op Neercanne met altijd nog dezelfde chef’.

Voor de kookprestaties beloont GaultMillau Château Neercanne met vijftien punten. Klassiek dineren in stijl met adembenemend uitzicht, staat te lezen in de nieuwe culinaire gids.

Dinsdagochtend 27 oktober kunt u hier ook de volgende lijsten bekijken:

» Bijzondere tot onbetwistbare top 2010

» Snelste stijgers 2010

» Veelbelovend 2010

» Nieuwkomers 2010»

» Prijs/kwaliteit 2010

» Lievelingsadres 2010

» Uitstekende wijnkaart

» Wijn/spijs 2010

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.