Tulip Inn Hilversum vernieuwt appartementen

Tulip Inn Hilversum vernieuwt appartementen

Amrâth hotels heeft de appartementen die horen bij het Tulip Inn hotel op het Media Park in Hilversum verbouwd. Het gebouw met vernieuwde appartementen wordt op 1 juli heropend. Tulip Inn Media Park Hilversum Residence, zoals deze accommodatie officieel heet, bevat 16 twee- en driekamer appartementen.

De hotelkamers van Tulip Inn Hilversum zijn al in een eerder stadium gemoderniseerd. Hotel en appartementengebouw liggen zo’n 200 meter van elkaar af. Huurders kunnen in het hotel van alle faciliteiten gebruik maken, zoals bar en restaurant, fitness en sauna en de wasruimte of de betaalde wasservice.

Nieuwe general manager van het hotel is Tim Audenaerde, hij is net voor de renovatie aan het roer gekomen dus kon nog mee beslissen over interieur en uitstraling.

Elk appartement bestaat uit een woongedeelte, slaapkamer, badkamer met bad, douche en toilet en een keuken met vaatwasmachine, magnetron, koelkast, waterkoker en kookplaat. De appartementen worden vooral verhuurd aan buitenlandse medewerkers van bedrijven in Hilversum en omgeving. Ook mensen die een tijdelijke woonruimte zoeken om bijvoorbeeld een periode tussen twee verhuizingen te overbruggen maken veel gebruik van dit appart-hotel.

De appartementen zijn gevestigd in het voormalige Onze Lieve Vrouwe Gesticht dat stamt uit 1913. Hill House Appartments was de eerdere exploitant.

Tulip Inn Hilversum is een van de zestien hotels van de Amrâth groep, eigendom van de familie Van Eijl.