Vijfde Hamsphire hotel in België

Vijfde Hamsphire hotel in België

Hampshire Hospitality & Leisure heeft haar vijfde hotel in België geopend. In Tongeren heeft het Nederlandse hotelmerk het Eburon Hotel geopend.

Het St. Jacobsgasthuis in Tongeren is omgebouwd tot een luxe en trendy hotel met 52 kamers. In het hotel wordt moderne architectuur gecombineerd met sporen van het rijke verleden.

De inrichting is strak en licht en er wordt gespeeld met de oudheid waardoor er kleur, vrouwelijkheid en finesse in het voormalige klooster zijn gebracht, zo laat Hampshire weten.

Naast de 52 luxe kamers beschikt Eburon Hotel – Hampshire Classic over vergaderfaciliteiten. De vergaderzaal op de eerste etage is voorzien van indirect daglicht met eigen lift en is 115 vierkante meter groot.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.