Ivy en The Manhattan Hotel werken samen

Ivy en The Manhattan Hotel werken samen

The Manhattan Hotel Rotterdam is gestart met een samenwerking met sterrestaurant Ivy, eveneens gevestigd in Rotterdam. Samen met topkok Francois Geurds, eigenaar-chef van dit Michelin-sterrestaurant, heeft The Manhattan Hotel Rotterdam een arrangement samengesteld: het 'Het beste van Rotterdam'.

Dit nieuwe, exclusieve arrangement bestaat uit een beleving met het meest excellente wat Rotterdam op culinair gebied te bieden heeft, zo laat The Manhattan Hotel weten.

‘We kijken uit naar een mooie samenwerking tussen The Manhattan Hotel Rotterdam en restaurant Ivy’, zegt general manager Erik de Wit. ‘Dit onderstreept voor ons allemaal nog eens het streven om een excellente gast beleving aan te bieden, bij ons en met geweldige partners in Rotterdam.'

Het arrangement bestaat uit een creatieve, culinaire ‘Ivy experience’: vier gangen begeleid door zeven amuses en een bijpassend wijnarrangement, samengesteld door Geurds, een luxe overnachting in het The Manhattan Hotel Rotterdam en vervoer van- en naar restaurant Ivy.