Sander Creemers gm Apollo-hotel De Beyaerd

Sander Creemers gm Apollo-hotel De Beyaerd

Sander Creemers is de nieuwe general manager van Apollo-hotel De Beyaerd in Hulshorst. Creemers komt over van NH Hoteles en volgt Robin van der Land op, die het bedrijf heeft verlaten voor een externe promotie

Sander Creemers maakt na een dienstverband van tien jaar bij NH Hoteles de overstap naar Apollo Hotels & Resorts. Hij wordt general manager van het op de Veluwe gelegen Apollo-hotel De Beyaerd in Hulshorst. Creemers volgt Robin van der Land op, die extern een baan heeft gevonden.

Creemers was bij NH Hoteles werkzaam als hoteldirector en in die functie verantwoordelijk voor respectievelijk de hotels NH Atlanta Rotterdam en NH Capelle. Hij vond het na tien jaar tijd voor de zogeheten nieuwe uitdaging.
Hotel De Beyaerd is gelegen op een landgoed en beschikt over 91 kamers, 11 conferentiezalen, een restaurant, twee bars, een vergadervilla, een zwembad, een sauna en een outdoor & teambuildingcentre.

Apollo Hotels & Resorts is een multi branded hotel company. Naast het eigen merk exploiteert de onderneming ook hotels onder een andere vlag. Recent opende het 446 kamers tellende Ramada Apollo Amsterdam Centre.