Barbara de Jong leidt Sir Albert Hotel Amsterdam

Barbara de Jong leidt Sir Albert Hotel Amsterdam

Barbara de Jong is aangesteld als hotelmanager van Sir Albert. De Jong werkte de afgelopen tien jaar als manager in de hotel- en reiswereld. De opening van het 'exclusieve boetiekhotel' aan de Albert Cuypstraat in de Amsterdamse Pijp staat gepland voor de herfst van 2012.

De verbouwing van het Amsterdamse boetiekhotel Sir Albert bevindt zich in de laatste fase. In de herfst van 2012 staat de opening gepland. Barbara de Jong is aangesteld om ‘de stijlvolle en wereldse concepten van Sir Albert te introduceren in de Amsterdamse hotellerie’.

Sir Albert krijgt 90 kamers en suites, een Study en restaurant Izakaya Asian Kitchen & Bar, inclusief privéterras. Het hotel is gevestigd in een historisch pand, dat ooit dienst deed als een Amsterdamse diamantslijperij. De inrichting is van de hand van BK Architecture.

De Jong over haar aanstelling en het hotel: ‘Met de ongeëvenaarde Sir Albert-service en spraakmakende concepten wordt dit een boetiekervaring die er echt toe doet. Met gastvrijheid en persoonlijke benadering.’

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.