Nieuwe managers voor Hampshire

Nieuwe managers voor Hampshire

Hampshire Hospitality heeft Max Hermers aangesteld als als general manager van twee hotels in Eindhoven; het Holiday Inn en het Hampshire Crown hotel. Sita Tadema wordt de nieuwe general manager van het Designhotel Maastricht.

Zowel Max Hermers als Sita Tadema betrekken hun nieuwe functie bij Hampshire met ingang van 1 oktober.

De huidige manager van de Hampshire hotels Eden Hotel Amsterdam en Hampshire Hotel Rembrandt Square, Rob Hemmes, gaat in november naar Den Haag. Hij krijgt er hotel Babylon en 108 Meerdervoort onder zijn hoede. Hij volgt daar Marcel Romein op.

Max Hermers

Max Hermers maakt na een dienstverband van ruim twaalf jaar bij Bilderberg de overstap naar Hampshire. Zijn laatste functie bij Bilderberg was die van gm van het Parkhotel in Rotterdam. Naast de twee Eindhovense hotels krijgt hij ook de leiding over Brasserie Flo, gevestigd in het Holiday Inn hotel.

Sita Tadema

Sita Tadema is bijna elf jaar verbonden geweest aan ChâteauHotels&Restaurants van Camille Oostwegel onder andere als hotelmanager van Château St. Gerlach in Valkenburg en directeur van het Maastrichtse Kruisherenhotel. Tadema werkte al voor twee Hampshire hotels, Designhotel Carbon en Landgoed Altembrouck, vlak over de grens bij Maastricht.