nieuws

Amsterdammers heropenen hotel in Vorden

Hotel

De Gravin van Vorden in Vorden heropent. Het Amsterdamse ondernemerspaar Rob Staphorst en Janneke Veldt blaast het hotel-restaurant in Gelderland, dat sinds eind 2010 leeg staat, nieuw leven in.

Amsterdammers heropenen hotel in Vorden

De uit Amsterdam afkomstige Rob Staphorst en zijn vrouw Janneke Veldt zijn de nieuwe eigenaar van De Gravin van Vorden, zo schrijft De Stentor op de website. Het hotel-restaurant – in het verleden bekend als hotel Bloemendaal – werd eind 2010 gesloten door de toenmalige eigenaren en staat sinds die tijd leeg.

Het ondernemerspaar was negen jaar eigenaar van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam en daarvoor met verschillende zaken actief in Frankrijk. Ze verwachten gasten te kunnen ontvangen vanaf 15 februari.

Reageer op dit artikel