nieuws

Belgische hotelketen laat gast prijs bepalen

Hotel

De Belgische hotelketen Different Hotels laat de gast in deze eerste week van januari zelf de kamerprijs bepalen. In de acht hotels van de groep bepalen gasten op vrijdag en zondag zelf hun kamerprijs.

Belgische hotelketen laat gast prijs bepalen

Different Hotels heeft acht hotels in België in onder andere Antwerpen en Genk. De actie is boekbaar tot zes januari. Onder de noemer ‘Pay what you want’ laat de hotelgroep de vaste kamerprijzen los. De enige eis die de hotels stellen is dat gasten wel ontbijten (vanaf 12,50 euro per persoon) in het hotel waar ze overnachten.

Different Hotels is een hotelgroep die bestaat uit negen hotels: Carbon Hotel Genk, Eburon Hotel Tongeren, Hotel ECU Genk, Hotel Atlantis Genk, Hostellerie Mardaga As, Eurotel Lanaken, M Hotel Genk, Antwerp City Center Hotel & hotelproject Maasmechelen/Eisden. Voor dit laatste hotel zijn de verbouwingswerkzaamheden van start gegaan. De opening staat gepland in 2014.

Reageer op dit artikel