nieuws

Boekingssite toont variabele prijzen hotels

Hotel

Boekingssite Hotel.info geeft gasten inzicht in de variabele prijzen van hotels. Hotel.info toont op de site voor de populairste hotels een prijskalander die laat zien wanneer de hotelkamerprijs het laagst is.

Boekingssite toont variabele prijzen hotels

De nieuwe prijskalander van reserveringswebsite Hotel.info toont de variabele prijzen van de populairste hotels op de website. De gast ziet de meest voordelige boekingsperiode. Niet alleen de last-minute kamers maar al een aantal weken van de voren.’
Reizigers die al weten waar ze naartoe willen en die qua reisperiode een beetje flexibel zijn, kunnen met deze nieuwe service veel geld besparen,’ aldus Hotels.info.
De prijskalender toont een overzicht van de kamerprijzen per dag. De goedkoopste dagen zijn gekleurd zodat ze extra opvallen.

Reageer op dit artikel